Baltic Tours Vilnius

Lithuania
4 vertinimų
9.50/10.00
+370 698 15900
Baltic Tours – profesionalus kelionių organizatorius
Lietuvos sostinėje Vilniuje įsikūrusi ir jau 26-erius metus sėkmingai savo veiklą vykdanti kelionių agentūra bei kelionių organizatorius Baltic Tours, kviečia pasižvalgyti atnaujintoje kelionių paieškos platformoje. Jau ketvirtį amžiaus keliaujame kartu su savo klientais, kasmet parduodame begalę turizmo paslaugų. Nedvejodami manome, jog Baltic Tours – kūrybiška kelionių agentūra, teikianti daugiau nei paslaugą ar pasiūlymus. Emocijos, profesionalumas ir dalijimasis kelionių džiaugsmu – tai, kas daro mus išskirtiniais. Kelionių agentūra – daugiau nei kelionės įsigijimo vieta ar paslaugos. Tai patirties mainai, atspindintys inovatyvius kelionių organizavimo ypatumus. Kviečiame patikėti savo poilsio ir kelionių planus kelionių organizatoriams profesionalams – kelionių agentūrai Baltic Tours. Padarysime viską, kad kelionė taptų spalvingu ir pozityviu prisiminimu, o jūsų atsiliepimai apie kelionę virstų įstabiais pasakojimais.

Mums ir patiems sunku patikėti, kad jau 26-erius metus mintimis keliaujame su savo klientais. Per metus, drauge su savo elektronine bilietų rezervavimo sistema „Skrendu.lt“, parduodame daugiau nei 200 tūkst. turizmo paslaugų, už kurias sergame dieną-naktį. „Baltic Tours“ komanda turi didžiulę aistrą kelionėms, technologijoms, tobu­lėjimui ir kūrybiškumui. Mūsų didžiausias noras – dalintis keliavimo džiaugsmu ir maksimaliai sumažinti patiriamą kelionės stresą. Kiek-vienas komandos narys pulsuoja meile ir atsidavimu, todėl net pasku­tinės minutės „blitz“ svajonės lengvai tampa realybe.

Per 26-erius metus kartu su savo klientais ir partneriais nuėjome istorinį, politinį, kultūrinį, evoliucinį, technologinį žygį. Juokinga prisi­minti, kad kadaise lėktuvo bilietus „išrašydavome“ šratinuku į skrydžio bendrovės suteiktą bilieto knygelę, kurią akylai saugodavome seife. Darbuotojų galvose tilpdavo tūkstančiai miestų ir oro uostų kodų, tada dar nebuvo Google…

Manome, jog esame išskirtiniai. Išskirtiniai, nes į tradicines turizmo paslaugas žvelgiame kūrybiškai, spalvingai, inovatyviai ir pozityviai. Jau daugelį metų esame entuziastingi kultūros, mokslo ir sporto rė­mėjai. Siekiame tobulesnio pasaulio ne tik kompanijos viduje, bet ir aplink mus.

Esame Lietuvos turizmo asociacijos nariai, priklausome Tarptauti­nei oro vežėjų asociacijai IATA. Tai leidžia užtikrinti darnią, kokybiš­ką, aukštus standartus atitinkančią įmonės veiklą. Nepasikuklinsime pasakydami, jog esame „Stipriausi Lietuvoje lyderiai 2016“ sąraše. Šis sertifikatas suteikiamas įmonėms, pastaruosius 5 metus tinkamai vyk­džiusioms finansinius įsipareigojimus ir visą laikotarpį išlaikiusioms aukštą kreditingumo reitingą.

Visa tai kaupiama, lipdoma ir saugoma dėl jūsų. Dėl jūsų pasitikė­jimo „Baltic Tours“ |„Skrendu.lt“, dėl tvaraus verslo, dėl prasmingų bendrų ateities planų.

Baltic Tours Vilnius žemėlapyje

Pridėti savo vertinimą

Kainos
Asmeninės pagalbos
Paslauga suteikia
Bendrą pasitenkinimą
Užsisakykite viešbutį
Nuo:
Iki:

Foto galerija

Lietuva, Vilnius